Danmarks bedste slagtere er fundet

maj 29, 2018

De nominerede til Slagterprisen 2018 er udvalgt. Stort kundefokus og butikker, der tænker i anledninger – både i omstillingen af deres butik fra frokost til aften, men også i forhold til måltidsløsninger, er noget af det, der går igen blandt de nominerede.

En stærk fødevarebranche kræver dygtige ildsjæle. Derfor hædrer Landbrug & Fødevarer branchens bedste slagtere med Slagterprisen 2018. Der dystes i to kategorier: slagtere i supermarkeder/hypermarkeder og privatslagtere.

 

Der er tre nominerede i hver kategori. De nominerede er alle dygtige håndværkere med høje krav til kvalitet, stort kendskab til kødet og øvrige råvarer i produktionen og ikke mindst med kæmpe fokus på deres kunder.

Vickie Enné Ryge, der er Landbrug & Fødevarers repræsentant i juryen, siger:

”I år har der været rigtig meget fokus på håndværket. Der modnes kød i lange baner, laves hjemmelavede pølser og kreeres gode måltidsløsninger. I forhold til tilbehøret tænkes der mere og mere på sæson – og nogle gange lokale råvarer.”


Juryen kommer på uanmeldt besøg hos de seks nominerede slagtere for at se, om virkeligheden i butikken svarer til den præsentation, de gav juryen på præsentationsdagen hos Landbrug & Fødevarer. Og for andet år møder de nominerede også en mystery shopper i deres butikker.

”Vi glæder os meget til at besøge de nominerede. Og vi glæder os til mystery shopperens rapport. Mystery shopperen repræsenterer ’den helt almindelige kunde’ og giver juryen et indblik i, hvor dygtige slagterne er til at sætte kunden i centrum,” siger Vickie Enné Ryge.

Dygtige slagtere

Det var de små marginaler, der afgjorde, hvem der blev nomineret. Juryen var enig i, at de seks havde lige det ekstra, der berettiger til en nominering til Slagterprisen 2018.

 

De nominerede i kategorien ’Privatslagtere’ er:

 

Slagtermestrene Bjarke Jensen og Mark Purkær, Slagter-Riget, Aarhus

Slagtermester Jacob A. Nielsen, Slagter Jacob, Kalundborg

Slagtermester Jesper Christiansen, Slagter Jesper, Farum

Læs mere på Mad med mere's hjemmeside

 

 

De nominerede i kategorien ’Slagtere i supermarkeder/hypermarkeder’ er:

 

Slagtermester René E. Larsen, SuperBrugsen, Kerteminde

Slagtermester Jan Spetzler, MENY, Holbæk

Slagtermester Jakob Magnusson, MENY, Præstø

 

Priserne overrækkes på Fødevaredagen

Vinderne hædres på Landbrug & Fødevarers store branchedag, Fødevaredagen, der finder sted den 9. oktober på Hindsgavl Slot i Middelfart.

 

For yderligere info., kontakt:

Vickie Enné Ryge, chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer, tlf.: 33 39 42 62.

 

Foto og logo til download på www.slagterprisen.dk under pressematerialer

Danske Slagtermestre | Poppelvej 83 - 5230 Odense M | CVR: 40315918 | Tlf.: 66 12 87 30 | Fax 66 12 87 94 | dsm@danskeslagtermestre.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY