FVD roser nyt Fødevareforlig

oktober 24, 2018

PRESSEMEDDELELSE 

 

FødevareDanmark roser det nye Fødevareforlig – forudsat, at det bliver forvaltet fornuftigt

  

- Det er glædeligt at se, at alle partier i Folketinget nu er enige om, at de, der kan og vil overholde reglerne, skal have mindre bøvl med fødevarekontrollen.

 

Det siger formanden for FødevareDanmark, Leif Wilson Laustsen, i en kommentar til det nye politiske forlig om rammerne for fødevarekontrollen for de næste fire år.

 

- Vi er også enige i, at der er behov for at koncentrere indsatsen om dem, som bevidst snyder på vægten og baserer forretningen på omgåelse af reglerne.  Dem har vi bestemt ingen sympati for, fortsætter han og tilføjer:

 

- Jeg kan måske være lidt skeptisk over for den øgede ”brug af data”, som også er en del af forliget. Her vil man overvåge virksomhederne og sætte skarpere fokus på dem, som udvider forretningen. Jeg håber, at det bliver med ja-hatten på og med et ønske om at hjælpe – og at det ikke kommer til at virke som en vækstdræber, lyder det fra Leif Wilson Laustsen, der betoner, at han overordnet set er meget tilfreds, både med forliget og med, at hele Folketinget står bag.

 

 

FAKTA:
FødevareDanmark er brancheorganisation for små og mellemstore aktører inden for fødevaresektoren. Bag organisationen står Danske Slagtermestre, Danmarks Fiskehandlere, Ostehandlerforeningen for Danmark og foreningen SMV Fødevarer. FødevareDanmark har omkring 700 medlemmer.

 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

 

Leif Wilson Laustsen, formand for FødevareDanmark, t. 23251406, mail:leif@wlaustsen.dk 

Danske Slagtermestre | Poppelvej 83 - 5230 Odense M | CVR: 40315918 | Tlf.: 66 12 87 30 | Fax - | dsm@danskeslagtermestre.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY