GENERATION FOOD AWARD 2021

marts 24, 2021

HAR DU EN ELEV, DER GØR NOGET FOR AT FORBEDRE BØRN OG UNGES MADVANER? 
De slagterelever, der står rundt om i landets slagterforretninger, kan spille en vigtig rolle for børn og unges madvaner, fordi de kan være med til at udbrede kendskabet til gode råvarer og vække andre unges interesse for at lave mad.
Derfor vil Danske Slagtermestre i samarbejde med Arla Foods hylde slagterelever, der gennem deres passion og interessere for håndværket gør en særlig indsats for at påvirke børn og unges madvaner positivt. Ikke blot for butikkens kunder, men også i det private virke – en ægte ildsjæl på job og i hjemmet.
Generation Food Award løber af stablen i Industriens Hus i København den 13. september 2021.

Danske Slagtermestre søger nominerede til vores kategori ”Årets Fødevarehåndværker indenfor slagterfaget”, og har brug for jeres hjælp:
Vi nominerer tre af vores passionerede elever, så har du en elev, der går op i gode madvaner, madlavning og gode råvarer? Så ring og få en snak med Ulrik Olesen på tlf.: 2145 5335 senest den 9. april 2021.
‼ Vi sender de bedste nomineringer videre til en jury, som udvælger en vinder, der kåres ved det store awardshow.

 

Danske Slagtermestre | Poppelvej 83 - 5230 Odense M | CVR: 40315918 | Tlf.: 66 12 87 30 | Fax - | dsm@danskeslagtermestre.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY