Jagten på landets bedste slagtere er gået ind

juni 9, 2016

De nominerede til Slagterprisen 2016 er fundet. Igen i år er prisen delt i to; én til slagteren i dagligvarebutikken og én til den selvstændige slagter.

Slagterprisen 2016 er blevet delt i to, så der igen i år er to kategorier, man kan vinde prisen i. Den ene pris går til slagtere i dagligvarebutikker og den anden går til private slagtere. 

Der er tre nominerede i hver kategori. De nominerede er alle dygtige håndværkere med høje krav til kvalitet, stort kendskab til kødet og øvrige råvarer i produktionen og ikke mindst med stort fokus på god betjening og vejledning af kunderne.

Hanne Castenschiold, der er Landbrug & Fødevarers repræsentant i juryen, siger:

”Det giver rigtig god mening at uddele to priser. Der er forskellige vilkår, arbejdsforhold og udfordringer for slagtere i henholdsvis dagligvarebutikker og hos private slagtere, og derfor uddeler vi fortsat to priser,” siger Hanne Castenschiold, chefkonsulent hos Landbrug & Fødevarer.


STÆRKT FELT
Det var de små marginaler, der afgjorde, hvem der blev nomineret i det stærke felt af indstillede kandidater. Juryen var enig i, at de seks havde lige det ekstra, der berettiger til en nominering til Slagterprisen.

 

De nominerede i kategorien ’Slagtere i dagligvarebutikker’ er:

· Slagtermester Thor Bak, Meny Aalborg
· Slagtermester Christian Niedoborski, Kvickly Albertslund
· Slagtermester Søren Holmegaard, Bilka Hundige

 

De nominerede i kategorien ’Privatslagtere’ er:

· Slagtermester Jacob A. Nielsen, Slagter Jacob Kalundborg
· Slagtermester Jai Khamnuanwit, Munkholm Slagteren, Holbæk
· Slagtermester Peter Thisgaard, Risskov Slagteren, Risskov

 

I sidste halvdel af august kommer juryen på uanmeldt besøg hos de seks nominerede slagtere for at se, om virkeligheden i butikken svarer til den præsentation, de fik på præsentationsdagen.

”Vi glæder os til at besøge de nominerede. Det er altid dejligt at se fagfolk i deres rette element,” siger Hanne Castenschiold, chefkonsulent hos Landbrug & Fødevarer.


PRISERNE OVERRÆKKES PÅ FØDEVAREDAGEN

Priserne vil blive overrakt på Landbrug & Fødevarers store branchedag, Fødevaredagen, der finder sted den 12. oktober på Hindsgavl Slot i Middelfart.

 

For yderligere info:
Kontakt Anne Lund, markedskoordinator, Landbrug & Fødevarer, tlf.: 33 39 44 08 eller
Mobil: 24 61 83 54. Find fotos af de nominerede på: www.slagterprisen.dk

Danske Slagtermestre | Poppelvej 83 - 5230 Odense M | CVR: 40315918 | Tlf.: 66 12 87 30 | Fax - | dsm@danskeslagtermestre.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY