Fødevare- og landbrugspakken

december 22, 2015

Fødevare- og landbrugspakken gavner slagterne

 

Langt det meste af den nye vækstpakke handler om landbruget, men FødevareDanmark hæfter sig især ved et punkt om kompensation til mellemstore slagterier.

 

Formanden for FødevareDanmark, Leif Wilson Laustsen, er meget tilfreds med den nye politiske aftale om Fødevare- og landbrugspakken. Den vil klart forbedrer de små slagteriers vækstmuligheder.

 

-Det har længe været et ønske at få en kompensation for, at statens kødkontrol pålægger de mellemstore slagterier nogle forholdsvis høje kontroludgifter. Der er så at sige for få dyr pr. dyrlæge på disse slagterier. Nu kommer der en årlig kompensation på 2 mio. kr. til disse slagterier, og det betyder meget for deres konkurrenceevne, så det er vi rigtig glade for, lyder det fra formanden for de små og mellemstore fødevarevirksomheders organisation.

 

FødevareDanmark er også meget tilfredse med, at tilskudsgrænsen hæves for små slagtehuse fra 30.000 til 35.000 slagteenheder om året.

 

Læs om FødevareDanmark: http://www.fodevaredanmark.dk/Forside

 

Yderligere oplysninger

Formand for FødevareDanmark
Leif Wilson Laustsen, 23 25 14 06

Danske Slagtermestre | Poppelvej 83 - 5230 Odense M | CVR: 40315918 | Tlf.: 66 12 87 30 | Fax - | dsm@danskeslagtermestre.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY