Ostebog

maj 24, 2015

Camilla Bojsen-Møller har udgivet en smuk og indbydende kogebog - Ost på bordet - med over 40 opskrifter på retter med ost. Bogen giver inspiration og nyttig viden om spændende oste fra det meste af Europa. Bogens praktiske guide hjælper læseren med at planlægge det næste ostebord - lige fra hvordan man vælger sine oste, til hvad man kan bruge eventuelle osterester til. Bogen er skrevet til dem, der er vilde med ost, men altid ender med de samme tre oste i indkøbskurven. Forfatteren opfordrer til, at man prøver én ny ost, hver gang der står ost på indkøbssedlen.

 

Allerede for 7500 år siden spiste stenaldermennesket ost. Ganske vist var ostene anderledes end i dag. Men i nutidens version af stenalderkost spiller ost med sit høje proteinindhold jo stadig en vigtig rolle.

 

Ost på bordet er på 152 sider, og der er fotos til alle opskrifter.

Bogen, der koster 99,95 kr., er udgivet på forlaget Samvirke.

 

Kilde: Mælkeritidende

Danske Slagtermestre | Poppelvej 83 - 5230 Odense M | CVR: 40315918 | Tlf.: 66 12 87 30 | Fax 66 12 87 94 | dsm@danskeslagtermestre.dk