Uddeling af Slagterprisen 2017

september 26, 2017

Det blev Slagter Frimann der løb med Slagterprisen 2017, da Landbrug & Fødevarer i dag kårede Danmarks bedste slagter. Prisen blev uddelt tirsdag eftermiddag under Fødevaredagen 2017 i Middelfart

 

Det næste år kan Slagter Frimann med rette kalde sig Danmarks Bedste Slagter. Den populære slagtermester Palle Christensen, der er indehaver af Slagter Frimann i Støden har nemlig vundet ”Slagterprisen 2017” ved Fødevaredagen, der gennemføres af Landbrug & Fødevarer. 

 

- Vi er utroligt stolte over udnævnelsen, siger Palle Christensen, der var nomineret sammen med et snævert felt af dygtige slagterbutikker over hele landet.

 

- At det var os, der kunne hjemtage Slagterprisen 2017 i et felt af så ekstremt dygtige kolleger, er jeg utroligt glad for. Jeg er pavestolt over mine dygtige og professionelle medarbejdere, der knokler for at levere et højt kvalitetsniveau til vores kunder hver eneste dag, siger Palle Christensen, der straks giver rosen videre til kunderne:

 

- Uden vores kunder var vi jo ikke, hvor vi er i dag. 1000 tak til opbakningen til hver og en, lyder det fra Palle Christensen, som i Middelfart fik overrakt prisen ved den landsdækkende branchedag for fødevarevirksomheder.

 

Mystery shoppere på besøg

Der var otte nominerede i to kategorier, slagtere i dagligvarebutik og privatslagtere. Normalt udnævnes kun tre i hver kategori, men i år har feltet været så skarpt, at Landbrug & Fødevarer valgte at udvide til to gange fire nominerede.

 

De nominerede har de seneste måneder haft uanmeldt besøg af juryen, og ’mystery shoppere’ har været forbi butikkerne for at handle og bedømme slagterne i skjul.

 

Og nu kan Palle Christensen og resten af personalet hos Slagter Frimann hjemtage det eksklusive trofæ, der er udført af billedhugger Erik Heide.

 

Danske Slagtermestre ønsker Slagter Frimann stort tillykke med prisen!

 

IMG_0217

Danske Slagtermestre | Poppelvej 83 - 5230 Odense M | CVR: 40315918 | Tlf.: 66 12 87 30 | Fax - | dsm@danskeslagtermestre.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY