Markedsføring

MmmMsOst

 

 

DSM arbejder professionelt med markedsføring iform af in-house reklamebureau, med kompetente medarbejdere og samarbejdspartnere. Derfor kan DSM tilbyde flere former for markedsføring.

 

mad med mere [42 butikker]
De slagterbutikker der ønsker et tæt kædesamarbejde, kan vi tilbyde medlemskab af mad med mere, hvor der stilles krav til kampagner, facader, arbejdstøj, leverandører, internet, instore-tv, osv.

Besøg madmedmere.dk

 

Youtube _logoVIDEO


Slagter Grønvalls eftf. i Vejle om medlemskab af mad med mere


Mmm _video _thumb

 

 

Mesterslagteren [101 butikker]
For de slagterbutikker, der ikke ønsker at være med i et stramt kædesamarbejde, kan vi tilbyde et medlemskab af Mesterslagteren, hvor man får mulighed for at deltage i kampagner og andre markedsføringstiltag, men hvor man har sin egen profil, og hvor samarbejdet er baseret på frivillighed.

Besøg mesterslagteren.dk

 

Ostehandlerne [52 butikker]
For ostebutikker, der ikke ønsker at være med i et stramt kædesamarbejde, kan vi ligesom Mesterslagteren tilbyde et medlemskab, hvor man får mulighed for at deltage i kampagner og andre markedsføringstiltag, men hvor man har sin egen profil, og hvor samarbejdet er baseret på frivillighed.

Besøg ostehandlerne.dk

 


For yderligere information er du meget velkommen til at kontakte:


Ulrik Olesen
Markedsføringschef
Tlf.:  21 45 53 35
uol@danskeslagtermestre.dk

 

eller


Chris Møller
Marketingkonsulent
Mesterslagteren
Tlf.: 50 89 55 12
chm@danskeslagtermestre.dk

 

Martin Poulsen
Marketingkonsulent
mad med mere
Tlf.: 21 25 02 66
mbp@danskeslagtermestre.dk

 

Danske Slagtermestre | Poppelvej 83 - 5230 Odense M | CVR: 40315918 | Tlf.: 66 12 87 30 | Fax 66 12 87 94 | dsm@danskeslagtermestre.dk