Markedsføring

MmmMsOst

 

 

DSM arbejder professionelt med markedsføring i form af in-house reklamebureau, med kompetente medarbejdere og samarbejdspartnere. Derfor kan DSM tilbyde flere former for markedsføring.

 

mad med mere [42 butikker]
De slagterbutikker der ønsker et tæt kædesamarbejde, kan vi tilbyde medlemskab af mad med mere, hvor der stilles krav til kampagner, facader, arbejdstøj, leverandører, internet, instore-tv, osv.

Besøg madmedmere.dk

  

 

Mesterslagteren [92 butikker]
For de slagterbutikker, der ikke ønsker at være med i et stramt kædesamarbejde, kan vi tilbyde et medlemskab af Mesterslagteren, hvor man får mulighed for at deltage i kampagner og andre markedsføringstiltag, men hvor man har sin egen profil, og hvor samarbejdet er baseret på frivillighed.

Derudover kan man tegne et medlemskab i Mesterslagter Plus hvor man får mulighed for at få lavet individuel markedsføring af den enkelte butik. Læs mere om Mesterslagter Plus her.

Besøg også mesterslagteren.dk

 

Ostehandlerne [55 butikker]
For ostebutikker kan vi ligesom Mesterslagteren tilbyde et medlemskab, hvor man får mulighed for at deltage i kampagner og andre markedsføringstiltag, men hvor man har sin egen profil, og hvor samarbejdet er baseret på frivillighed.

Besøg ostehandlerne.dk

 


For yderligere information er du meget velkommen til at kontakte:


Ulrik Olesen
Marketingchef
Tlf.:  21 45 53 35
uol@danskeslagtermestre.dk 

Danske Slagtermestre | Poppelvej 83 - 5230 Odense M | CVR: 40315918 | Tlf.: 66 12 87 30 | Fax - | dsm@danskeslagtermestre.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY