Danske Slagtermestre

Dsm _560x 200

 

 


 

DSM arbejder hovedsageligt på 3 fronter:

 

BRANCHEORGANISATION
ARBEJDSGIVERFORENING
MARKEDSFØRINGSORGANISATION

 

Danske Slagtermestre (DSM) er branche-, arbejdsgiver- og markedsføringsorganisation for slagterbutikker, private slagterier og kødforædlende virksomheder.

Som brancheorganisation varetager DSM/OfD medlemmernes faglige og politiske interesser i relation til politikere, myndigheder, presse, andre organisationer m.v.

DSM’s rolle som brancheorganisation betyder bl.a., at vi stædigt søger at påvirke politikerne til at lovgive på en måde, så der også tages hensyn til detailhandelen og de små og mellemstore virksomheder. Det er en af DSM’s fornemste opgaver at være ”vagthund” på lovgivningsområdet, så branchen ikke stilles over for krav, der er urimelige eller urealistiske at gennemføre.

Dette foregår gennem kontakt til alle, som bestemmer eller præger de rammer, som virksomhederne har at arbejde indenfor. Det sker både på det overordnede, generelle plan og med de konkrete udfordringer, der møder de enkelte butikker eller virksomheder.

DSM varetager også interesserne for Ostehandlerforeningen for Danmark (OfD).
Som arbejdsgiverforening har DSM/OfD indgået overenskomster med NNF, HK og 3F. Organisationen orienterer og bistår medlemmerne i deres forhold til deres ansatte, både generelt og i konkrete sager, hvor DSM/OfD repræsenterer medlemmerne ved mæglingsmøder og i eventuelle retssager. DSM/OfD lægger vægt på samarbejde med fagforeningerne om at skabe og fastholde gode arbejdspladser inden for branchen.

Som markedsføringsorganisation driver DSM butikskæden ”mad med mere” samt det noget løsere kampagnesamarbejde i ”Mesterslagteren”. Ca. halvdelen af DSM’s butiksmedlemmer et tilknyttet et af disse koncepter.

DSM blev stiftet i 1915, da slagterbutikker kunne tælles i tusindetal. I dag har DSM ca. 400 medlemmer som omfatter private slagtermestre, slagtehuse og fødevareindustrien.

Vi har 8 lokalforeninger over hele landet, der bl.a. mødes i erfa-grupper, arrangerer studieture og virksomhedsbesøg.

 

DSM er en del af paraplyorganisationen FødevareDanmark.

Kontakt DSM og hør om dine fordele ved at blive medlem af DSM.

Danske Slagtermestre | Poppelvej 83 - 5230 Odense M | CVR: 40315918 | Tlf.: 66 12 87 30 | Fax - | dsm@danskeslagtermestre.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY