Forsikringsmæglerne

Forsikringsmæglerne, FPR, er et forsikringsmæglerfirma, der rådgiver virksomheder og organisationer omkring forsikringsforhold. FPR er specialiseret i brancheaftaler og har lang erfaring med at sammensætte unikke forsikringspakker. FPR tilbyder løsninger, der lever op til den enkelte branches behov og særlige risici.

FPR tror på mægling med indsigt, integration, tillid og nytænkning.

FPR skaber overblik over dine forsikringer, overskud i din hverdag og tryghed i dit arbejde. Så behøver du ikke at vente til skaden sker, for at finde ud af, om du har den rigtige dækning.

På FPR's websider kan du læse meget mere… du kan få svar på hvem, hvad, hvor, hvordan, hvilke og hvorledes…

Læs mere her
 
FPR yder uvildig og uafhængig rådgivning, der er baseret på den enkelte kundes risikoforhold. FPR søger som oftest at afdække risikoen i Danmark, hvor vi samarbejder med alle førende forsikringsselskaber.

Hver enkelt kunde er tilknyttet en fast konsulent. På den måde får vi et indgående kendskab til vores kunder og et solidt udgangspunkt at rådgive ud fra.

Ved siden af vores rådgivning hjælper vi vores kunder med det administrative. Vi udvikler IT–hjælpeværktøjer til den enkelte kunde/ branche.
 

Værdier…

Vi ved, at der bag papiret er mennesker - det er vores fokus.
Det menneskelige aspekt er vores vigtigste omdrejningspunkt, når vi har kontakt med vores kunder, leverandører og kollegaer.

Danske Slagtermestre | Poppelvej 83 - 5230 Odense M | CVR: 40315918 | Tlf.: 66 12 87 30 | Fax 66 12 87 94 | dsm@danskeslagtermestre.dk