Bliv slagter

Slagterfagets bærende værdier i dag er fortællingen om dansk slagteri og dens fokus på klima, gode råvarer og dyrevelfærd.

Uddannelsen og branchen har været igennem en enorm udvikling de seneste år, og fremtidens slagter er en moderne mad- og delikatesse håndværker.
At blive slagter handler om mere end kød i dag; det handler om at lære et sandt håndværk, tænke ud af boksen, dyrke sin passion, produkt- og forretningsudvikling og meget mere!

Slagtere i dag er ligeledes et forbillede for en måde at arbejde på og en måde at uddanne sig på i 2022.
Vi har brug for mange flere slagtere, som både er ærlig, samfundsbevidste og oplyste.
Med god uddannelse og stolthed for faget.

Se og hør mere i videoen til højre, hvor Slagtermestrene Mark og Bjarke fra Slagter-Riget i Århus, giver et indblik i hvad det vil sige at være slagter i et moderne samfund i rivende udvikling inden for smag, kvalitet og klima.

Tøv ikke med at kontakte Danske Slagtermestre ved spørgsmål omkring uddannelsen, læreplads eller andet.

Vi glæder os til at høre fra dig

Hvordan er det at være Gourmetslagterelev i dag, hvordan er uddannelsen opbygget, hvad er det bedste ved uddannelsen? Dette er blot et udpluk af en række spørgsmål, som vi hos Danske Slagtermestre har stillede flere gourmetslagterelever rundt omkring i landet.

Så er du nysgerrig på uddannelsen, og hvad en Gourmetslagterelev egentlig laver til dagligt, så se mere i videoerne her, og få svar på dine spørgsmål.