Bliv gourmet-slagter

Selvom slagterfagets bærende værdier bygger på de stolte slagtertraditioner og det gode håndværk, handler det i dag om mere end blot håndteringen af kød. Det er nødvendigt med en nytænkende tilgang til faget, der sætter det gode kød i en moderne kontekst.

Som gourmetslagter er man en del af en spændende og innovativ branche i rivende udvikling, hvor de stolte traditioner og nutidens madkultur går hånd i hånd. Fremtidens gourmetslagter er således en moderne mad- og delikatesse håndværker. En kombination af at lære om og videreføre det gode gamle håndværk, men samtidig få mulighed for at være innovativ og dyrke sin passion, beskæftige sig med produkt- og forretningsudvikling og meget mere.

Vi følger med tiden, men uden at gå på kompromis med de bærende værdier, der sikrer, at kunderne får den bedste smagsoplevelse og produkter af allerhøjeste kvalitet. Vi er stolte af vores fag – helt ind til benet.

Se og hør mere i videoerne, hvor Youtuber Rasmus Brohave besøger Slagter-Riget i Aarhus for at blive klogere på, hvad det vil sige at være gourmetslagter samt Slagterfagets Fællesudvalg, som introducerer den nye opdeling af slagteruddannelserne, gældende fra 1. august 2024, der giver kommende lærlinge nye muligheder.

Har du nogle spørgsmål omkring gourmetslagter uddannelsen, læreplads eller andet, er du velkommen til at kontakte Danske Slagtermestre.

Hvordan er det at være gourmetslagter elev i dag, hvordan er uddannelsen opbygget, hvad er det bedste ved uddannelsen? Det er blot et udpluk af en række spørgsmål, som Danske Slagtermestre har stillet flere af gourmetslagtereleverne rundt omkring i landet.

Er du nysgerrig på uddannelsen, og hvad en gourmetslagterelev laver til dagligt, så kan du blive klogere på dette i nedenstående videoer.