Ny overenskomst mellem Danske Slagtermestre og HK Handel

Danske Slagtermestre (DSM) og HK Handel har indgået en ny overenskomst for de næste to år.

Overenskomsten afspejler den ramme, som er lagt af de store organisationer ved deres overenskomstfornyelser tidligere i år, og som derfor også ville være rammen, hvis parterne var gået til Forligsmanden.

– Vi havde hver især nogle ønsker til en bedre overenskomst, men dem kunne der ikke opnås enighed om, så vi endte med et resultat, der ligger tæt op ad den overenskomst, som HK Handel har indgået med Dansk Erhverv, siger formanden for DSM, Leif Wilson Laustsen.

Overenskomsten skal nu til afstemning blandt de omfattede medlemmer af HK Handel.

Yderligere kommentarer:
Formand Leif Wilson Laustsen, tlf. 23 25 14 06.
Juridisk chef Steen Møhring Madsen, tlf. 50 89 55 04.